Cardul Euro<26

Cardul Euro<26 este CARDUL EUROPEAN DE TINERET recunoscut de Consiliul Europei ca instrument pentru încurajarea mobilităţii tinerilor în Europa prin Acordul Parţial de Mobilitate a Tinerilor.

Misiunea:

Euro<26 România şi-a rafinat în timp misiunea de creare de instrumente şi spaţii de identificare şi dezvoltare a potenţialului uman al tinerilor din România. De asemenea, dorim să îi ajutăm pe tineri să conştientizeze responsabilitatea pe care o au în dezvoltarea durabilă a comunităţii şi societăţii din care fac parte prin participarea activă, informare şi mobilitate.

Tipurile de carduri Euro<26:

Ce este cardul Euro<26?

Cardul Euro<26 oferă în România peste 800 de reduceri la diverşi comercianţi locali, cât şi naţionali şi de talie internaţională.

Cum arată cardul Euro<26?

Cardul Euro<26 din România face parte din familia cardurilor europene de tineret, respectă condiţiile de identitate europeană stabilite de EYCA.

Logo-ul Euro<26 asigură recunoaşterea cardului la nivel european şi oferirea reducerilor şi facilităţilor în cele 42 de ţări ale reţelei europene European Zouth Card Association, indiferent de ţara din care provine posesorul cardului. Această reciprocitate în acordarea discounturilor şi recunoaşterea cardului este stipulată în documente speciale ale Consiliului Europei, care girează programul la nivel european.

În România funcţionează în trei forme, TOATE având logo-ul Euro26.

Documente necesare pentru cardul Euro<26:

  • Poză tip buletin;
  • Copie de pe cartea de identitate (certificat de naştere);
  • Carnet de student sau de elev;
  • Tinform completat

Caracteristici şi avantaje:

  • Valabil 2 ani de la data emiterii;
  • Oferă reduceri şi facilităţi în cele 42 de ţări ale reţelei europene European Zouth Card Association;
  • Este recunoscut drept document european de recunoaştere a statutului de student sau elev, acceptat ca ID CARD de licee şi universităţi din ţară şi Europa;
  • Apartenenţa la o comunitate educaţională cu acces la programe şi traininguri.

Posesorii pot afla mai multe despre cardul Euro<26 şi reducerile de care beneficiază la nivel Naţional de pe site-ul www.euro26.ro, iar cele la nivel internaţional pe www.euro26.org.

Vino cu documentele necesare să-ţi faci cardul Euro<26 pe Strada Pielari, nr. 5 Ploieşti la Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Prahova – Compartiment Tineret.