DJST Prahova – Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Prahova

 

NOU! – Curs acreditat PR si comunicare – 4-9.11.2018

PR –ul se referă la persoana care intermediază comunicarea dintre organizatie și publicul ei sau, gestionează imaginea organizației contribuind semnificativ la îndeplinirea obiectivelor acesteia.

Cursul de PR și Comunicare este un curs autorizat ANC, absolvenții cursului primind certificate de absolvire recunoscute la nivel național de Ministerul Muncii și de Ministerul Educației. Aceste certificate sunt recunoscute și la nivel european. […] Citeste mai departe »

Detalii »

 

GALA TINERETULUI DIN ROMÂNIA

Ministerul Tineretului și Sportului organizează în data de 10 noiembrie 2018, la Baia Mare, Gala Tineretului din România, eveniment aflat la a cincea ediție.

Inițiată și organizată de Ministerul Tineretului și Sportului, Gala Tineretului din România are drept scop recunoașterea contribuției tinerilor, prin proiecte și inițiative în perioada 2017-2018, la dezvoltarea comunităților din care fac parte.

Detalii »

 

Salon National de Inventie si Creatie Stiintifica pentru Tineret

Ministerul Tineretului si Sportului organizeazä în perioada 21 — 25 noiembrie 2018, la Complexul Expozitional Romexpo, București, cea de a XVI-a editie a „Salonului National de Inventică si Creatie Științifică pentru Tineret”.
Salonul se desfășoară în cadrul Târgului International „Gaudeamus – Carte de învățătură”. Deschiderea va avea loc miercuri, 21 noiembrie 2018, la standul special amenajat în cadrul Complexului Expozițional Romexpo București. […] Citeste mai departe…

Detalii »

 

 

ANUNȚ

13 Iulie 2018:
Diectia Judeteana pentru Sport si Tineret Prahova va informeaza pe aceasta cale ca a infiintat un punct de colectare destinat ajutorarii cu alimente neperisabile si haine destinate celor afectati de ploile abundente!

Va asteptam la sediul nostru din Ploiesti, str. Pielari nr. 5!

Detalii »

 

Anunț concurs local de proiecte din cadrul programului național “ROMÂNIA ÎN MIȘCARE”

Detalii »

 

Selectie scoala de vara

Detalii »

 

 

ORDIN privind aprobarea Ghidului de finanțare a Sub-programului „Finanțarea structurilor sportive”

ORDIN privind aprobarea Ghidului de finanțare a Sub-programului “Finanțarea structurilor sportive” din Veniturile Proprii ale Ministerului Tineretului și Sportului, alocate pentru activități de selecție, inițiere și pregătire sportivă și realizare de competiții ale juniorilor mici și ale persoanelor cu nevoi speciale, cu scopul de a forma performeri, pe baza unor proiecte și programe ale federațiilor sportive naționale.

Detalii »

 

LOCURI DISPONIBILE IN TABERELE D.J.S.T. PRAHOVA VACANTA DE VARA 2018

Detalii »

 

Program tabara tematica Busteni vara 2018

Detalii »

 

 

 

ANUNTURI

Detalii »

Metodologie pentru organizare proiecte proprii P2

CURS ACREDITAT DE EDUCATIE ANTREPRENORIALA

PERIOADA DE INSCRIERE PRELUNGITA PANA LA DATA DE 8 OCTOMBIE 2017

Detalii »

 

• Tabara Tematica „ADVENTURE TEAM” 2017 BUSTENI

• CALENDAR DE PROIECTE PROPRII AL DJST PRAHOVA 2017

 

PROGRAM NATIONAL DE FORMARE – ANUNT DE PARTICIPARE SI METODOLOGIE DE SELECTIE PARTICIPANTI

Detalii »

Sinteză privind principii ce rezultă din jurisprudenţa CEDO în cauzele privind neexecutarea hotărârilor judecătoreşti pronunţate împotriva unui debitor public

  • Principii CEDO
  • Anexa Evidenta cauze neexecutare castigate ian 17
  • Anexa Evidenta cauze neexecutare incalcare

Detalii »