OFERTĂ DE SEZON – PRIMĂVARĂ 2013 : EXCURSII, MINISEJURURI, MESE FESTIVE

CENTRUL DE AGREMENT SINAIA

VILA ”CASA ELEVILOR”:
AMPLASARE: B-dul CAROL I, nr. 51;
REGIM DE FUNCŢIONARE: permanent;
CAPACITATE: 27 locuri/serie;
CONDIŢII DE CAZARE: Cazarea se realizează la un nivel ridicat de confort, în 10 camere cu 2, 3, 4 paturi; mobilier modern, TV cablu în fiecare cameră, încălzire centrală, grupuri sanitare pe fiecare nivel. Vila nu dispune de bloc alimentar propriu, servirea mesei putând fi asigurată la Pensiunea “Casa Duca”, situată în imediata vecinătate.
AGREMENT:
Vizitarea obiectivelor turistice din staţiune (Complexul Muzeal Peleş şi Pelişor, Mănăstirea Sinaia, Muzeul ”George Enescu”, Muzeul Bucegi, Casino Sinaia);
Plimbări şi drumeţii montane pe trasee marcate (Piscul Câinelui, Poiana Stânii, Cota 1400, etc.);
Transport pe cablu Sinaia – Cota 1400 – Vârful cu Dor.

TARIF CAZARE*: 35 LEI/ZI/PERSOANĂ

CENTRUL DE AGREMENT BUŞTENI
Centrul dispune de două vile cu o capacitate totală de cazare de 114 locuri/serie, astfel:

VILA ”ŞOIMUL”:
AMPLASARE: Str. MIHAI EMINESCU, nr. 16;
REGIM DE FUNCŢIONARE: permanent;
CAPACITATE: 74 locuri/serie;
CONDIŢII DE CAZARE: Vila a fost renovată şi modernizată în ultimii ani, principalele lucrări de investiţii constând în recompartimentarea spaţiilor de cazare, grupuri sanitare proprii, parchet, tâmplărie modernă (uşi, lambriuri). Vila dispune în prezent de 17 camere cu 3, 4, 5, 6 paturi, cu grup sanitar propriu, încălzire centrală. Totodată, aici pot fi asigurate servicii de masă în blocul alimentar cu o capacitate de 80 locuri/serie. În sala de mese se pot organiza în condiţii deosebite banchete, reuniuni, mese festive, diverse acţiuni şi întruniri.

VILA ”CRIŞUL”:
AMPLASARE: Str. GRIVIŢEI, nr. 24;
REGIM DE FUNCŢIONARE: permanent;
CAPACITATE: 40 locuri/serie;
CONDIŢII DE CAZARE: Vila a fost complet renovată în toamna anului 2009, cazarea fiind asigurată în 11 camere cu 2, 3, 4, 5 paturi; încălzire centrală, grupuri sanitare moderne pe fiecare nivel, tâmplărie PVC. Servirea mesei se poate asigura la blocul alimentar al Vilei ”Şoimul”.
AGREMENT:
Vizitarea obiectivelor turistice din staţiune şi din împrejurimi (Casa Memorială ”Cezar Petrescu”, ”Sfinxul” şi ”Babele” – stânci modelate de vânt în Masivul Bucegi, Crucea de pe Vârful Caraiman);
Drumeţii în Masivul Bucegi (Cascada Urlătoarea, Cabana Gura Diham, etc.);
Transport pe cablu pe Platoul Bucegilor.

TARIFE*:
CAZARE + PENSIUNE COMPLETĂ: 66 LEI/ZI/PERSOANĂ
CAZARE: 35 LEI/ZI/PERSOANĂ (fără masă)
CAZARE + MIC DEJUN: 43 LEI/ZI/PERSOANĂ
CAZARE + DEJUN: 47,50 LEI/ZI/PERSOANĂ
CAZARE + CINĂ: 46 LEI/ZI/PERSOANĂ
CAZARE + MIC DEJUN + DEJUN: 55 LEI/ZI/PERSOANĂ
CAZARE + MIC DEJUN + CINĂ: 54 LEI/ZI/PERSOANĂ
CAZARE + DEJUN + CINĂ: 58,50 LEI/ZI/PERSOANĂ
TARIF MASĂ FESTIVĂ BANCHET: 60 LEI/PERSOANĂ

CENTRUL DE AGREMENT CHEIA
Centrul de agrement a fost reintrodus în circuitul turistic în primăvara anului 2010, oferind copiilor şi tinerilor servicii de cazare într-o vilă complet renovată, situată aproape de centrul staţiunii, astfel:

VILA ”BRĂDET”:
AMPLASARE: Str. MĂNĂSTIRII;
REGIM DE FUNCŢIONARE: permanent;
CAPACITATE: 17 locuri/serie;
CONDIŢII DE CAZARE: Vila a fost renovată şi modernizată în anul 2009, dispunând de 4 camere cu 3, 4 şi 6 paturi, două grupuri sanitare comune, încălzire centrală, parchet, tâmplărie modernă (uşi, lambriuri). Servirea mesei poate fi asigurată la o pensiune turistică situată în imediata vecinătate, tarifele fiind stabilite în funcţie de meniul solicitat, numărul de persoane şi de pensiuni, în limita a aproximativ 40 – 45 lei/zi/persoană (pensiune completă).
AGREMENT:
Mănăstirile Cheia şi Suzana (la 5 km sud de staţiune);
Muzeul Mineralogic “Flori de Mină”;
Drumeţii la Cabanele Muntele Roşu şi Zăganul;
Plimbări pe Valea Berii;
Barajul de la Măneciu;
Oraşul Vălenii de Munte (Casa Memorială “Nicolae Iorga”).

TARIF CAZARE*: 35 LEI/ZI/PERSOANĂ

La cerere putem asigura transport cu microbuz RENAULT MASTER (15 locuri) la un tarif total de 272 LEI (Ploieşti – Cheia şi retur).

Instituţia noastră oferă gratuitate pentru un conducător de grup, la fiecare 10 tineri plătitori, cu excepţia meselor festive.
*Tarifele sunt valabile până la data de 23 IUNIE 2013.

Informaţii suplimentare şi rezervări la sediul Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Prahova din Mun. Ploieşti, str. Pielari, nr. 5 (zona Stadionului “Ilie Oană”) sau la telefon: 0244/59.59.92 şi fax: 0244/59.59.98, e-mail: djst.prahova@mts.ro , web-site: www.djstprahova.ro – Secţiunea Tabere.

Director executiv,
PROF. LAURENŢIU – VIRGIL NICOLESCU