OFERTA EXCURSII MICROBUZ

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Prahova vă face o ofertă irezistibilă pentru servicii de transport în toate colţurile ţării
Puteţi beneficia de siguranţă, profesionalism şi de cele mai mici preţuri!!!!

Vă aşteptăm la sediul instituţiei noastre pentru organizarea de excursii, circuite turistice, transport la diverse acţiuni, simpozioane, sesiuni ştiinţifice, cercuri pedagogice, precum şi la reuniuni, banchete, mese festive.
Transportul se face cu MICROBUZ RENAULT MASTER cu o capacitate de 15 locuri.
Tariful practicat este neînsemnat faţă de frumuseţea locurilor pe care le puteţi vizita:
MICROBUZ: 1,70 LEI/KM

Precizăm că tariful este calculat pe mijlocul de transport (costul per persoană se stabileşte în funcţie de numărul de participanţi) şi nu include intrările la obiectivele turistice vizitate, precum şi alte taxe solicitate (parcări, taxe pod, etc.).
Pentru a veni în întâmpinarea cerinţelor dumneavoastră vă propunem câteva variante de itinerarii pe care considerăm că merită să le parcurgeţi:
1. Ploieşti (Sediu D.J.S.T.) – Buşteni – Râşnov – Bran – Braşov – Poiana Braşov şi Retur
595 LEI (microbuz)
Obiective turistice: Popasul Pârâul Rece, Castelul Bran, oraşul Braşov (Biserica Neagră, Piaţa Sfatului, etc.), staţiunea Poiana Braşov
2. Ploieşti ( Sediu D.J.S.T.) – Buşteni – Braşov – Sf. Gheorghe – Tuşnad – Lacul Sf. Ana şi Retur
816 LEI (microbuz)
Obiective turistice: oraşul Sf. Gheorghe, staţiunea Tuşnad, Lacul Sf. Ana
3. Ploieşti (Sediu D.J.S.T.) – Buşteni – Pârâul Rece – Râşnov – Bran – Cheile Dâmbovicioarei (Peştera Dâmbovicioarei) şi Retur
646 LEI (microbuz)
Obiective turistice: Popasul Pârâul Rece, Castelul Bran, Peştera Dâmbovicioarei
DIRECŢIA JUDEŢEANĂ PENTRU SPORT ŞI TINERET PRAHOVA

4. Ploieşti (Sediu D.J.S.T.) – Târgovişte – Mănăstirea Dealu şi Retur
238 LEI (microbuz)
Obiective turistice: Mănăstirea Dealu, Curtea Domnească şi Grădina Zoologică din Târgovişte
5. Ploieşti (Sediu D.J.S.T.) – Slănic şi Retur
204 LEI (microbuz)
Obiective turistice: Staţiunea balneoclimaterică Slănic (Muzeul Sării, Mina Unirea)
6. Ploieşti (Sediu D.J.S.T.) – Vălenii de Munte – Cheia şi Retur
272 LEI (microbuz)
Obiective turistice: Casa Memorială ”Nicolae Iorga” din Vălenii de Munte, Barajul şi lacul de acumulare de la Măneciu, Mănăstirile Suzana şi Cheia, Muzeul Mineralogic şi Muzeul ”Natura Văii Superioare a Teleajenului” din Cheia
7. Ploieşti (Sediu D.J.S.T.) – Sinaia – Buşteni şi Retur
306 LEI (microbuz)
Obiective turistice: Muzeul Cinegetic Posada, staţiunea Sinaia (Castelul Peleş şi Pelişor, Muzeul ”Bucegi”, Casino, etc.), staţiunea Buşteni (Casa Memorială ”Cezar Petrescu”).

Toate aceste excursii au durata de 1, 2 sau mai multe zile, la cerere putând beneficia de servicii de cazare şi/sau masă în centrele noastre de agrement din BUŞTENI (Vila ”ŞOIMUL” – 74 locuri şi Vila ”CRIŞUL” – 40 locuri), SINAIA (Vila ”CASA ELEVILOR” – 27 locuri) şi CHEIA (Vila “BRĂDET” – 17 locuri) sau în celelalte centre de agrement din reţeaua naţională, în condiţii deosebite şi la cele mai mici preţuri.
Vă recomandăm excursii în circuit la Sibiu, Alba Iulia, pe Valea Oltului, la Mănăstirile din Nordul Moldovei, Iaşi sau în orice altă zonă a ţării pe care doriţi s-o descoperiţi alături de noi…
Cazarea şi masa va fi asigurată în centrele de agrement din judeţul respectiv, în funcţie de locurile disponibile pentru perioada solicitată şi la tariful stabilit de fiecare Direcţie Judeţeană pentru Sport şi Tineret.
În final, vă aşteptăm pentru a putea confirma încrederea pe care ne-o veţi acorda, menţionând totodată că înscrierile se fac pe bază de adresă scrisă, alături de un avans de 30% din contravaloarea excursiei contractate.

Informaţii suplimentare şi rezervări – la sediul Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Prahova din Ploieşti, str. Pielari, nr. 5 (zona Stadionului “Ilie Oană”) sau la telefon: 0244/59.59.92 şi fax: 0244/59.59.98, e-mail: djst.prahova@mts.ro, web-site: www.djstprahova.ro.

Director executiv,
PROF. LAURENŢIU – VIRGIL NICOLESCU