S-au deschis inscrierile pentru competitia sportiva cu scop caritabil RUN FOR FUTURE

Asociatia Un Strop de Fericire organizeaza pe 20 septembrie 2014, ora 10, la Sala Sporturilor Olimpia din Ploiesti, competitia sportiva de alergare, cu strangere de fonduri in scop caritabil, RUN FOR FUTURE. Evenimentul isi propune sa incurajeaze un stil de viata sanatos in comunitatea ploiesteana si se adreseaza tuturor varstelor.

Cei care doresc sa participe au la dispozitie 2 trasee la alegere, 5 km sau 2 km. Taxa de participare este de 20 de lei. Banii rezultati din taxa de participare vor sustine proiectul de educatie ”O Noua Sansa”, initiat de asociatie incepand din toamna anului 2014 in beneficiul copiilor din centre sociale.

Regulament de participare

1. Generalităţi 1.1. Acest regulament se aplică participanţilor la crosul caritabil Run for Future

1.2. Organizatorul evenimentului este Asociatia Un Strop de Fericire in parteneriat cu MTS Dir. Jud. Sport si Tineret Prahova.

1.3. Probele din cadrul Run for Future sunt deschise tuturor doritorilor, respectand conditiile impuse de organizator: alergare traseu 2000 m alergare traseu 5000 m

1.4. Înscrierea participanţilor se face la adresa de email contact@stropdefericire.ro, direct prin voluntarii organizatiei sau in ziua competitiei. Detalii si la www.stropdefericire.ro/run-for-future/.

1.5. Prin inscriere si semnarea formularului de înscriere fiecare participant: – declară că acceptă şi înţelege termenii şi condiţiile de participare la Run for Future, precum şi regulamentul competiţional, – îşi dă acordul ca imaginea sau sau alte date publice precum rezultatele obţinute, clasamente, să fie folosite în materialele de promovare a evenimentului, sub forma de fotografii, afişe, filme, interviuri etc. in mod gratuit şi necenzurat; Inscrierea pe adresa de email trebuie sa contina urmatoarele informatii: nume si prenume, varsta, proba la care doresti sa participi, numar de telefon telefon (pentru livrarea biletului de participare).

1.6. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a refuza înregistrarea şi participarea la cursă, din motive obiective, a vreunui participant;

1.7. Competitia se desfasoara in ziua de 20 septembrie 2014, ora 10 , la Sala Sporturilor Olimpia Ploiesti.

1.8. Traseul competitiei: 2000 m 5000 m Harta Traseu Participanţii la acest eveniment au la dispozitie pentru ambele probe traseul marcat cu sageti albastre. Pentru cei foarte mici, in masura in care exista cerere, putem pune la dispozitie un traseu special. traseu

2. Obligaţiile participanţilor

2.1. Participarea la Run for Future se face pe proprie răspundere, în deplină cunoştinţă a aptitudinii de a participa la eveniment, a stării de sănătate fizică şi mental.Evenimentul este deschis adulţilor şi copiilor. Pot participa copii de orice vârstă; cu menţiunea ca cei sub 12 ani să fie însoțiți în mod obligatoriu de un părinte , tutore sau cadru didactic. Pentru cei peste 12 ani este necesar acordul scris al unui părinte/tutore. Acest formular de acord se poate completa si in dimineața respectiva 2.2. Fiecare participant este responsabil pentru propria securitate şi siguranţă. Organizatorii, partenerii, sponsorii, voluntarii şi personalul care participă la realizarea evenimentului nu sunt responsabili pentru orice fel de rănire, deces sau pagube de orice natură care pot surveni în timpul sau ca urmare a desfăşurării evenimentului.

2.3. Este recomandat ca participanţii să dispună de asigurare medicala valabilă. 2.4. Participanţii au obligaţia de a asculta şi de a respecta indicaţiile/instrucţiunile organizatorului şi a personalului de concurs.2.5. Organizatorul poate interzice luarea startului sau continuarea cursei pentru orice participant dacă acesta se prezintă în stare de ebrietate sau este sub efectul substanţelor halucinogene, de slăbiciune sau epuizare fizică sau psihică.

Taxa de participare

3.1. Taxa de participare se plăteşte prin transfer bancar sau numerar. Pentru clarificari, un reprezent al organzatoarului va contacteaza imediat dupa inscriere. Asociația Un Strop de Fericire C.I.F.: 30021242 IBAN: RO93BRDE300SV95437263000

3.2. Înscrierile se deschid la 08.septembrie.2014 .

3.3. Taxa de participare: 20 lei. 3.4. În caz de neprezentare la start, abandon, retragere din orice motiv taxa de participare nu se returnează.

3.5. În cazul anulării competiţiei în caz de forţă majoră sau din motive care nu depind de organizator taxa de înscriere nu se returnează, competitia se reprogrameaza. Organizatorul nu va suporta în nici un fel costurile adiacente (transport, cazare, masă, etc.) ale participanţilor.

3.6. Inscrierile se fac pana pe data de 19.09.2014, dar si in ziua concursului. poza fam alearag

4. Categorii şi clasament

4.1. Se fac clasamente pentru ambele probe si se premiaza locurile 1,2 si 3. 5.

Proceduri de concurs

5.1. Numărul de concurs Numărul de concurs trebuie montat pe partea din fata a tricoului şi trebuie să fie vizibil pe tot timpul concursului.

5.2. Startul Startul în ambele probe de concurs va avea loc sambata 20 septembrie la ora 10:00.

5.3. Retragerea din concurs/Abandon a) Retragerea din concurs din alt motiv decât cel de accident se poate face doar la zona start/sosire. Concurentul care nu mai poate sau nu doreşte să continue concursul are obligaţia să se deplaseze până la punctul de start/sosire, predă numărul de concurs şi este considerat retras. b) Concurenţii care se deplasează mai încet au obligația de a fi atenţi pentru a face loc celor care vin din spate, doresc şi pot să îi depășească.

6. Protecţia mediului înconjurător

6.1. Este strict interzisă aruncarea deşeurilor de orice fel în orice loc de pe traseu în afara celor amenajate sau la punctele de control. 6.2. Cei care nu respectă această regulă vor fi descalificaţi.

7. Echipament obligatoriu

7.1. Echipamentul recomandat de către organizatori cuprinde: număr de concurs (pus la dispoziţie de către organizator). pantofi de alergare echipament de alergare, inclusiv haina de ploaie pentru caz de ploaie

8. Reclamaţii/Contestaţii

8.1. Reclamaţiile şi contestaţiile se depun în scris la organizator, la 1 ora de la finish-ul oficial.

9. Modificarea traseului, alte decizii privind desfăşurarea concursului

9.1. Organizatorul poate modifica oricând traseul sau poate anula/opri competiţia dacă aceasta nu se poate desfăşura în condiţii de siguranţă. Caritate Banii rezultati din taxa de participare vor sustine proiectul de educatie ”O Noua Sansa”, constand in ore de pregatire la disciplinele fundamentale precum limba romana si matematica. Proiectul debuteaza in toamna anului 2014 in centrele sociale din judetul Prahova. Asociatia Un Strop de Fericire este o organizatie nonprofit care de la inceputul anului 2012 se implica prin intermediul comunitatii prahovene, a tinerilor voluntari in special, in proiecte de caritate si educatie nonformala, in beneficiul copiilor defavorizati din centrele sociale din judetul Prahova si Botosani.

Asociatia Un Strop de Fericire ajuta persoanele defavorizate, copiii si tinerii in special, sustine educatia tinerilor cu oportunitati reduse, contribuie la imbunatatirea conditiilor de viata in centrele sociale, implica comunitatea sa fie solidara in scopuri de interes pentru comunitate, responsabilizeaza tinerii din comunitate, contribuie la dezvoltarea lor personala, prin implicarea lor in proiectele propuse de organizatie. Asociatia Un Strop de Fericire a realizat pentru comunitatea prahoveana conditii mai bune in centre sociale – pentru copiii cu ADHD si autism din Ploiesti am amenajat o camera de terapie senzoriala in Centrul de Servicii Comunitare Sf. Andrei, a construit pentru copii si tineri defavorizati 2 locuri de joaca, la Centrul de Servicii Comunitare “Sf. Maria” Valenii de Munte si Sanatoriul Balneoclimateric de Copii Busteni, la Sanatoriul Balneoclimateric de Copii Busteni a amenajat si dotat un club al copiilor si a initiat activitati tip “scoala dupa scoala” pentru copiii internati.

Prin proiecte de educatie nonformala a creat Atelierele Un Strop de Fericire, un workshop in care copiii isi dezvolta abilitatile practice si creative prin activitatati de pictura, desen, quilling, origami, lucru manual, a organizat excursii educative la Muzeul Antipa, Castelul Bran, Castelul Peles, Cetatea Rasnov, GradinaZoologica pentru copiii din centre sociale, a sustinut campania de igiena orala pentru copii „Zambiti, zambiti va rog!”, a incurajat educatia copiilor defavorizati prin proiecte ca „Biblioteca Ambulanta”, „Citim impreuna”, „Doneaza ghiozdanul tau”. In prezent, printr-un parteneriat cu cu Asociatia Shakespeare School pentru Educatie asociatia ofera copiilor defavorizati din judetul Prahova lectii gratuie de limba engleza prin metoda nonformala.

afis 8 septembrie