Sport și distracție prin Proiectul ”HERCULES”

Ministerul Sportului duce mai departe inițiativa de a împrieteni copiii cu mișcarea și viața activă și sănătoasă, pentru a-i atrage către sport

 

În perioada 25 iulie – 19 august, Ministerul Sportului va desfășura în premieră Proiectul ”HERCULES”, un program destinat atragerii copiilor către sport, care va oferi elevilor cu vârste între 6 și 14 ani cursuri gratuite de inițiere în diferite discipline.

Detalii, mai jos.

Descarcare fisiere
Comunicat de presă HERCULES (2) Descarca

Sărbătoare handbalistică la Cupa „1 Decembrie”

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret, alături de Asociaţia Judeţeană de Handbal Prahova, a organizat Cupa „1 Decembrie” la minihandbal. Evenimentul a avut loc la Complexul Sportiv „Tel George Junior” din Ploieşti, adresându-se copiilor născuţi până în 2011, băieţi şi fete.

La feminin, au participat opt echipe, astfel: CS Câmpina, CS Rapid Bucureşti, SCM Gloria Buzău, SCM Dunărea Giurgiu, CSM Ploieşti, ACS Olimpic Mizil, ISports Ploieşti, CSO Breaza.

La masculin, au fost prezente patru echipe: CSM Ploieşti, ACS Mizil, ISports Ploieşti, CSŞ 2 Bucureşti.

Componenţii tuturor echipelor participante au fost premiaţi cu diplome și medalii din partea organizatorilor, oferindu-se, totodată, și cupe și mingi.