TÂNĂR VOLUNTAR DE/ÎN PRAHOVA!

VOLUNTARIATUL este o activitate desfășurată într-un anumit domeniu, prin care o persoană își ”donează” timpul, abilitățile și energia în sprijinul celor din jur, fără a primi vreo recompensă financiară.

Luna decembrie este o lună importantă pentru voluntarii României, pentru voluntarii din Prahova, o lună în care le sunt recunoscute eforturile depuse pe întreg anul, pentru a-i ajuta pe cei din jur.
Anul 2021 a fost unul greu pentru fiecare dintre noi dar, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Prahova, prin Compartiment Tineret, nu v-a uitat nici în acest an și ca de fiecare dată vă răsplătește pentru munca depusă. Mulțumește celor care s-au implicat, în mod voluntar, în multitudinea de proiecte organizate de compartimentul tineret în folosul comunității în care trăim.
Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Prahova, prin Compartimentul Tineret, organizează în săptămâna 13-17 decembrie 2021, proiectul ”Tânăr voluntar de/în Prahova!”, având ca scop implicarea activă a tinerilor în viața comunității în care trăiesc.
Organizarea unei premieri pentru voluntarii prahoveni ai ONGT-urilor PARTENERE – 2021 și promovarea lor, la sediul nostru, în data de 17 decembrie 2021.
Cu această ocazie, vă rugăm pe dvs ca și președinte de asociație să nominalizați 5 voluntari (vârsta între 14-35 ani din județul Prahova), cei mai implicați, cu cele mai multe ore de voluntariat 2021, până miercuri 15 decembrie 2021, orele 12:00.
Pe această cale, vă rugăm să completați declarația de consimțământ privind prelucrarea datelor cu caracter personal  și formularul de înscriere.
Nominalizații trebuie să fie apți din punct de vedere medical (nu au avut contact cu persoane suspecte/diagnosticate cu COVID – 19, nu prezintă simptome specifice COVID-19 – tuse, febră, pierderea mirosului/gustului etc), atunci când vin la ridicarea premiilor.
Descarcare fisiere
formular inscriere Descarca
Formular nr. 3,2 Descarca